Innoviris lanceert een nieuwe sensibiliseringsactie: WATS – Woman Award in Technology and Science.

De WATS campagne heeft tot doel om de plaats van vrouwen in wetenschappen en technologie in Brussel te promoten, aangezien die richtingen traditioneel weinig vrouwen aantrekken. Jonge meisjes stimuleren om zich te oriënteren naar wetenschappelijke richtingen en beroepen is onze kernmissie.

Daarvoor zijn wij op zoek naar kandidates uit de wetenschappelijke en technische wereld die ambassadrice willen worden en een rolmodel voor jonge meisjes zodat ze makkelijker de weg vinden naar een wetenschappelijke of technische carrière.

Het formulier en reglement vindt u op de site van Innoviris. U kunt eveneens delen via de sociale media: : Facebook, Linkedin et Twitter

Bij verdere vragen gelieve contact op te nemen met Muriel Possoz bij Innoviris:
02 600 50 15 / mpossoz@innoviris.brussels

Laat ons weten als u wenst in te tekenen op deze oproep.