Neem deel aan dag van de wetenschap

Groot nieuws: de Dag van de Wetenschap gaat dit jaar zowel fysiek als digitaal! Op zondag 28 november 2021 schieten we een flinke lading wetenschap en technologie af in Muntpunt én in de huiskamer. Zo bereiken we dit jaar een nóg breder publiek.

Het doel blijft hetzelfde: zoveel mogelijk mensen fascineren, informeren en inspireren. Het Wetenschapsfestival staat open voor alle docenten en onderzoekers aan onze instellingen. Het publiek van de Dag van de Wetenschap is erg divers en dat wordt ook weerspiegeld in het aanbod – we willen voor elk wat wils aanbieden: spelletjes en workshops voor de kleinsten, interactieve demonstraties en activiteiten voor jong en oud en meer diepgaande lezingen voor meerwaardezoekers. Neem zeker een kijkje naar het aanbod van ons laatste fysieke festival om inspiratie op te doen!

We zijn uiteraard nog op zoek naar onderzoekers die samen met ons het aanbod kunnen vormgeven. Vandaar deze oproep. Heb jij interesse om dit najaar (alleen of met je onderzoeksgroep) een (of meerdere) activiteit(en) te organiseren?

Ben jij onderzoeker aan de VUB? Wil je graag je passie en kennis delen met het brede publiek? Wil je leren hoe je je expertise op kindermaat kan vertalen?

Schrijf je nu in via onderstaand formulier! Neem ter inspiratie voor activiteiten gerust een kijkje op de webpagina van Wetenschapsfestival Brussel en stuur je ideeën ten laatste 20 juni 2021 door via het registratieformulier.

Heb je een vaag idee of gewoon zin om iets te doen, maar weet je niet meteen hoe dat concreet kan worden gerealiseerd? Vul dan ook al even het inschrijvingsformulier in en duid aan dat je graag eens overlegt. Collega Sammy Leurs (T 02 629 13 68) plant met veel plezier een videocall in om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Registreer hier je deelname voor het wetenschapsfestival Brussel 2021 (28/11/2021)