Op zondag 25 november is het opnieuw Dag van de Wetenschap. Tientallen Brusselse en Vlaamse kennisinstellingen openen die dag hun deuren voor het brede publiek. In Brussel organiseren de EhB, KU Leuven, Odisee en VUB samen het Wetenschapsfestival in Muntpunt.

De eerste editie van het Wetenschapsfestival Brussel lokte in 2017 jaar 2750 bezoekers met meer dan 80 diverse activiteiten. Het Wetenschapsfestival staat open voor alle docenten en onderzoekers aan onze instellingen. Het publiek van de Dag van de Wetenschap is erg divers en dat wordt ook weerspiegeld in het aanbod: we willen voor elk wat wils aanbieden: spelletjes en workshops voor de kleinsten, interactieve demonstraties en activiteiten voor jong en oud en meer diepgaande lezingen voor meerwaardezoekers. Neem zeker een kijkje naar het aanbod van vorig jaar om inpsiratie op te doen!

Je kan tot 15 juli een voorstel voor een activiteit indienen met het formulier op de website van het Wetenschapsfestival Brussel. We gebruiken de informatie daarin om je activiteit in te plannen, te promoten en logistiek te ondersteunen.

Je activiteit aanmelden!