Wetenschappers gezocht voor Theater Aan Zee 2021!

Na het uitstel van vorig jaar neemt onze rector haar rol terug op als gastcurator van het toonaangevende festival Theater Aan Zee in Oostende. Het theaterfestival duurt twee weken in de zomer en biedt naast theater ook ruimte aan muziek, dans en andere kunsten.

Het kinderaanbod wordt voorzien in de vorm van een meerdaagse kinderuniversiteit, met allerhande activiteiten (workshops, kinderlezingen, …) voor een doelgroep van 6 tot 12 jaar. Kinderen krijgen de kans om de dag door te brengen als een ‘echte’ student. Ze maken een studentenkaart aan, volgen workshops en activiteiten bij VUB-onderzoekers en krijgen zelfs een diploma mee naar huis.

Praktisch:

  • Het theaterfestival duurt twee weken in de zomer (25/7 -8/8), maar de VUB kinderuniversiteit wordt beperkt tot enkele dagen (ntb).
  • We ondersteunen de onderzoekers in het ontwikkelen en uitvoeren van de activiteit en vestigen hierbij ook aandacht op coronaveiligheid.

Ben jij onderzoeker aan de VUB? Wil je graag je passie en kennis delen met de volgende generatie? Stuur een mailtje naar sammy.leurs@vub.be!