Juryleden gezocht

WetenschapsExpo

28 en 29 april 2017

Juryleden gezocht

Robocup Junior

29 april 2017

Robocup Junior

Een container gevuld met giftige stoffen zinkt langzaam weg in een ontoegankelijk moeras: geen denken aan om een team experts uit te sturen in deze hachelijke omstandigheden! Dan moet een robot de klus maar klaren! Het enige probleem? De robot moet nog gebouwd worden…

Een script voor een rampenfilm? Integendeel: de uitdaging van een wedstrijd! En dan nog niet zomaar een wedstrijd, maar een heus robottoernooi…  Robocup Junior is een spannende uitdaging voor jongeren van 8 tot 18 jaar, waarin ze in teamverband een eigen robot bouwen en programmeren. Hiermee nemen ze deel aan één van drie spannende disciplines!

www.robocupjunior.be

Wetenschapsexpo

Jongeren tussen 12 en 20 jaar oud stellen hun wetenschappelijk of technisch project voor aan het publiek.

Wetenschapsexpo biedt hen de kans om hun resultaten te tonen aan het brede publiek, aan experten ter zake en aan hun leeftijdsgenoten. Op die manier ontwikkelen ze niet alleen hun wetenschappelijke en technische kennis, maar ook hun presentatie- en communicatievaardigheden.

www.wetenschapsexpo.be

Word jurylid

Voor de Wetenschapsexpo zijn we op zoek naar Nederlandstalige, Franstalige of Engelstalige onderzoekers, docenten of pedagogen. Als WEXS jurylid beoordeel je de deelnemende projecten op wetenschappelijke waarde, originaliteit en presentatie. De winnende projecten worden geselecteerd om deel te nemen aan wetenschapsexpo’s in het buitenland. Voel je je geroepen om één of twee dagen mee te werken als jurylid, vul het formulier onderaan deze pagina in!

Ook voor de verschillende Robocup Junior disciplines (dansen en redden) hebben we enthousiaste juryleden nodig, met of zonder kennis van robotica of programmeren. Interesse? Laat iets weten via het formulier onderaan!

Voorzie een stand of activiteit

Zowel bij Robocup Junior als WetenschapsExpo is ruimte om je vakgebied in de kijker te zetten. Heb je een interactieve stand of activiteit in gedachten? Neem contact met ons op!

Jury formulier
  • Beschrijf hier kort wat je doet. Bijvoorbeeld: 'Leerkracht fysica', 'Onderzoeker aan de VUB' of 'Docent lerarenopleiding EhB'