WetenschapsEXPO

Wexs is het grootste wetenschappelijke evenement voor jongeren in België. Teams van enthousiaste jonge wetenschappers werken gedurende maanden aan hun wetenschappelijk experiment, project of uitvinding om het tijdens Wexs voor te stellen aan het brede publiek. De jury kiest er de beste projecten uit, die de Belgische kleuren zullen verdedigen op een wetenschapsexpo in het buitenland.

Tijdens Wexs valt heel wat te beleven: je kan er de tientallen wetenschappelijke projecten die meedoen aan de wedstrijd gaan bekijken, de partners en sponsors van de expo bieden er een resem interactieve activiteiten aan. Bovendien gaat er op zaterdag 29 april ook Robocup Junior door.

Praktisch

Vrijdag 28 en zaterdag 29 april

Tour & Taxis, Brussel

wetenschapsexposciences.be

Wat kan jij doen

Wexs heeft elk jaar nood aan juryleden uit verschillende wetenschappelijke domeinen. De jury selecteert op vrijdag 28 en zaterdag 29 april 2017 de wetenschappelijke projecten die doorstromen naar de internationale wedstrijden. Lijkt het je wel iets om deel uit te maken van de jury?  Stuur een e-mail!

Wil je meer doen? Er is ruimte voor enkele interactieve stands of workshops met een wetenschappelijk thema. Interesse? Laat ons iets weten!