Bloggen op Wtnschp.be

Nieuw artikel schrijven

Ben jij een wetenschapper of docent die graag over zijn of haar onderzoek of expertise vertelt? Wil je graag meepraten met wat er in de media over jouw vakgebied wordt verteld? Op de wetenschapsblog Wtnschp.be geven we je de ruimte om als onderzoeker te schrijven waarover je wil, wanneer je wil. Onze blog bereikt meer dan 35.000 bezoekers op jaarbasis.Op onze populair wetenschappelijke website willen we vooral correct wetenschappelijk nieuws op een leuke en aantrekkelijke manier aan het brede publiek aanbieden. Daarom moedigen we onderzoekers aan om af en toe een kort tekstje te schrijven: een blogje over een interessant onderwerp binnen jouw onderzoeksveld, een anekdote over een boeiend experiment, reactie op mediaberichten over jouw vakgebied, … .

Wanneer jij er tijd voor hebt stuur je ons de tekst, wij voeren er een eindredactie op uit en publiceren het met jouw toestemming op onze website. We brengen het artikel onder aandacht via sociale media (Facebook en Twitter), via de nieuwspagina’s van de VUB en EhB, en ook via relevante externe mediakanalen.

Download onze Tips & Tricks (PDF)

Contacteer Ilja Van Braeckel (VUB) of Bart Verheecke (EhB) voor meer info, of vul onderstaand formulier in om een nieuw artikel aan te melden.